آموزش درست کردن روکش های مربا(روبان دوزی)
واسه درست کردن این روکش های درب مربا که روبان دوزی هستند اول پارچه پاناما که واسه روبان دوزی خوبه رو داخل کارگاه کوچیک گذاشتم و بعد شکل مورد نظر رو روش با مداد نازک کشیدم و بعد یه تیکه پشم شیشه یا پنبه یا چیزی مشابه اون رو با چسب حرارتی به نقطه قسمت میوه چسب میزنیم تا بعد روبان دوزی کنیم روش و حالت برجسته داشته باشه..من یه تیکه خز واسه عروسک سازی برش زدم و برعکس جوری که طرف خز اون رو به پارچه باشه چسب حرارتی زدم و بعد با روبان نیم سانت دوخت زدم طبق شکل..بعضی جاها که ساقه داره رو با روبان قهوه ای که پیچوندم کلی و حالت لوله ای پیدا کرد و از زیر با نخ و سوزن بست زدم ..
میتونین با رنگ اکرلیک(رنگ طراحی پارچه) کار رو رنگ بزنین یا سایه بزنین







..........................................................
این روبان میلیمتری هست..توت فرنگی








..........................................
هویچ..روبان نیم سانت





.......................
تمشک
روبان نیم سانت..
میتونین هم ساده دوباره توی پارچه روبان رو فرو کنید و میتونین گره بزنین روبان رو و دوباره فرو کنین تو پارچه..





............................
پرتقال..روبان نیم سانت..




.................................
بهار نارنج
یه پرچم گلسازی بریدم و توی پارچه انداختم و از پشت چسب زدم ..خود گل..روبان میلیمتری.. برگ این روبان دو و نیم سانته



....
قارچ..


.....................
انگور روبان میلیمتری





...............
کیوی..روبان نیم سانت..
برگ این روبان دو و نیم سانته

..........................
به روبان نیم سانت... برگ این روبان دو و نیم سانته






دوستان این وبلاگ جهت جمع آوری مطالب روبان دوزی از سایتهای خارجی بوجود آمده تا همه بتوانند از مطالب پراکنده در اینترنت در یکجا استفاده نمایند و هیچکدام از اینها کار نویسنده این وبلاگ نیست. تا جایی که بتوانم سعی میکنم به سوالات و خواسته های شما عزیزان پاسخ دهم .